Retour- en terugbetalingsbeleid

Lees hieronder ons retour- en terugbetalingsbeleid. Door deze website te gebruiken en te winkelen bij FMVSoft, ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden:


Annuleringen


Je kunt je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst van je goederen annuleren.

Neem contact op met ons ondersteuningsteam om een bestelling te annuleren.

Een gratis retourlabel wordt aan jou verstrekt om alles naar ons terug te sturen. Zodra we de goederen terug hebben ontvangen, krijg je een volledige terugbetaling.

Om bestellingen van digitale artikelen te annuleren, stuur je ons binnen 30 dagen na ontvangst van je digitale goederen een e-mail met de mededeling dat je de bestelling wilt annuleren en wij zorgen voor een volledige terugbetaling.


Retouren


Wij bieden een retour- en terugbetalingsbeleid van 30 dagen op alle aankopen. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je artikel, kun je dit binnen 30 dagen na ontvangst van je goederen aan ons retourneren en wij geven je een volledige terugbetaling.

Een gratis retourlabel wordt aan jou verstrekt om alles naar ons terug te sturen.

Voor het retourneren van digitale artikelen stuur je ons binnen 30 dagen na ontvangst van je digitale goederen een e-mail met de mededeling dat je een digitaal artikel wilt retourneren en wij zorgen voor een volledige terugbetaling.


Omruilingen


Wij bieden een gratis omruilbeleid van 30 dagen. Als je je artikel om welke reden dan ook wilt omruilen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam binnen 30 dagen na ontvangst van het artikel, en zij zullen je een gratis retourlabel verstrekken.

Zodra we het artikel terug hebben ontvangen, wordt je omruiling gratis geleverd.


Beschadigde, defecte, verloren en onjuiste goederen


Als je artikel(en) beschadigd, defect of onjuist aankomen, laat het ons ondersteuningsteam dan weten. Vertel ons ondersteuningsteam of je een volledige terugbetaling of een omruiling prefereert.

Een gratis retourlabel wordt verstrekt om de goederen naar ons terug te sturen. Zodra we de beschadigde, defecte of onjuiste artikelen terug hebben ontvangen, krijg je een volledige terugbetaling of een omruiling, afhankelijk van je keuze.

Als je artikel niet is aangekomen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam en wij zullen proberen je pakket te traceren bij de gebruikte koeriersdienst. Als het pakket als verloren wordt beschouwd, kun je kiezen uit een vervanging of een volledige terugbetaling.


Hoe een retour, terugbetaling of omruiling aan te vragen


De beste manier om een verzoek tot terugbetaling/retour of omruiling te sturen, is door het onderstaande e-mailadres te gebruiken. Vergeet niet je bestelnummer te vermelden en je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Als je dat liever doet, kun je ons bellen op het onderstaande num ver om een terugbetaling aan te vragen.

Voor retourzendingen, terugbetalingen, omruilingen of problemen kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam via de volgende e-mail:

[email protected]

Ons klantenservicenummer:

+971 585201625

U kunt ons bereiken op:

8:30 tot 18:00 uur GMT+4 op maandag tot en met vrijdag

9:00 tot 16:00 uur GMT+4 op zaterdag en zondag


Methode van terugbetaling en tijdsbestek


Terugbetalingen worden uitgegeven aan de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt. Dus als je met een creditcard of betaalpas hebt betaald, wordt je terugbetaling uitgegeven op de creditcard of betaalpas die is gebruikt om een bestelling te plaatsen.

Zodra we de goederen terug hebben ontvangen, wordt je terugbetaling binnen 72 uur op je kaart uitgegeven.

Voor digitale artikelen, zodra we per e-mail op de hoogte zijn gebracht dat je een terugbetaling wenst, wordt dit verwerkt en wordt je geld binnen 72 uur terugbetaald.


Geen kosten voor het retourneren van goederen of omruilingen.


Het is gratis om goederen naar ons terug te sturen voor een omruiling of terugbetaling. Ons ondersteuningsteam zal je per e-mail een gratis retourlabel verstrekken om goederen naar ons terug te sturen. Dit geldt voor zowel binnenlandse als internationale bestellingen.


Ons retouradres


Ons retouradres is:

FMVSoft
101 Building A2
DSO-IFZA
Dubai
Verenigde Arabische Emiraten


Een gratis afdrukbaar retourlabel wordt bij alle retourzendingen en omruilingen geleverd. Dit omvat ons retouradres op het vooraf betaalde retourlabel.

We gebruiken een van de volgende koeriersdiensten: DHL, FedEx, UPS, DPD, TNT, Parcel Force & Royal Mail.

Copyright © 2024 FMVSoft. All rights reserved.