Ondersteuning

Als u hulp nodig heeft, bieden wij een aantal opties voor klantenondersteuning. We hebben een team van deskundige ontwikkelaars die technische ondersteuning en aankoopadvies bieden. Ons technisch team is zeer deskundig en biedt ondersteuning en advies die verder gaan dan de reikwijdte van een probleem!


Algemene vragen

Als u vragen heeft over onze digitale producten, diensten, feedback wilt geven, bugs wilt melden of gewoon een praatje wilt maken, neem dan contact met ons op via de volgende e-mail:

[email protected]

Verkoopondersteuning

Voor ondersteuning bij uw bestelling, technische problemen of restituties en annuleringen, neemt u contact met ons op via de volgende e-mail:

[email protected]

Licentievragen

FAQs:

U vindt uw activeringssleutel door in te loggen op uw account en te klikken op "Mijn bestellingen".

Een kopie van uw activeringssleutel wordt ook direct na aankoop naar uw e-mailadres gestuurd.
Uw activeringssleutel wordt direct nadat we betaling hebben ontvangen naar uw e-mail gestuurd. Uw sleutels zijn ook toegankelijk vanaf uw accountpagina wanneer u inlogt.

Als u geen e-mails van ons heeft ontvangen, controleer dan uw spammap.

Als u geen sleutels van ons heeft ontvangen, neem dan contact met ons op en wij lossen dit voor u op.
Ja. Onze activeringslicentiesleutels zijn volledig authentiek. Activeringssleutels kunnen worden gebruikt op de officiële websites van de software-uitgevers om te registreren en downloadlinks te verkrijgen. Activeringssleutels zullen officiële installatieprogramma's activeren. Wij zijn tegen softwarepiraterij en moedigen het gebruik van legaal gelicentieerde software ten zeerste aan.
Ja. U krijgt instructies over hoe u uw activeringssleutel kunt gebruiken om uw software te activeren. U ontvangt ook de officiële downloadlink van de software-uitgever om uw aangeschafte software te downloaden. Instructies en downloadlinks worden naar uw e-mailadres gestuurd en zijn toegankelijk vanaf uw FMVSoft-account.

Activeringssleutels stellen u ook in staat om uw software te downloaden en te registreren vanaf de officiële website van de software-uitgever.

U kunt ook uw eigen installatieprogramma gebruiken.
Copyright © 2024 FMVSoft. All rights reserved.